Olen valmistanut vuosia sitten intialaistakanaa, joka marinoidaan mausteisessa jogurtissa. En kuitenkaan halunnut valmistaa tuhtia intialaista versiota vaan jotain hieman kevyempää
intialaistakookoskanaa, josta tuli varsin autenttisen makuista. Yksi meistä toi vielä mukanaan kotitekoista paholaisenhilloa, joka teki hyvin kauppansa
Taustalle viritettiin soimaan intialaista musiikkia paikallisten mestareiden esittämämä. Sitten kanavartaat paistettiin mehevän kypsiksi uunissa, 175 asteessa. Paista noin 10 minuuttia (kiertoilmauunissa)
Hän on asunut sekä Sundsvallissa että Tukholmassa ja pyörittänyt molemmissa intialaista ravintolaa. Tilasimme tandooriuunissa tehtyä kanaa (sitä ei kannata tilata mukaan, se ei ole hyvää jäähtyneenä) ja liha thalin, jossa oli kolmea erilaista lihaa
Intialaistatandoorikanaa, raitakastiketta ja aromaattista keltaista mausteriisiä. Tätä kyseistä intialaista laakerinlehteä myydään joskus Suomessa etnisissä kaupoissa virheellisesti laakerinlehtenä
Rakastan intialaista ruokaa, ja meidän perheen ”kotiruoka” on näiden matkojen ansiosta ollut aina varsin intialaishenkistä – maustevarastot on täydennetty joka reissulla