Kun pasta on keitetty sekoita mukaan kastike ja lampaan suikaleet. 4 rkl pestokastiketta. Käännä lampaanviulu joka 30 minuuttia ja kaada päälle kastiketta. 4 rkl pestokastiketta
Tuossa kahvien jälkeen kävin napsimassa lammaspaloja jääkaapista kuin Barbaari joulukinkkua jouluyönä ikään, enkä todella osannut lopulta päättää, että kumman lammas oli parempaa, minun pulled lambini vai mutsin perinteinen lammaspaisti
Nosta viipaleet tarjoiluvadille ja valuta päälle kastike. noin 2 kgluutonta lammaspaistia. 1. Sido paisti paistinlangalla muotoonsa tai pyydä lihakauppiastasi laittamaan se verkkopussiin
Valmista sillä aikaa kastike. Keittele kastiketta n. Lämmitä uuni 225 astetta. Muotoile uunipellille kaksinkertaisesta alumiinifoliosta hieman lampaanviulua suurempi kaukalo ja nosta paisti siihen
Mausta kastike paistin mausteilla ja vaalenna ruokakermalla, jos haluat. Vatkaa sekaan jauhot ja keitä kastiketta edelleen sekoittaen 5-10 minuuttia. lammaspaisti ,varaa lihaa 200-250g/syöjä
Ainakin kuvittelen että tämä kahvirumba tuhoaa villanmaun, en ole koskaan onnistunut vielä saamaan aikaiseksi villanmakuista lammaspaistia, katsotaan nyt sitten kuinka käy tänä vuonna kun kehtaan tällaista hehkuttaa