Yleismarinadi lihalle (sekä naudalle että possulle sopiva). Tässä myös mainioksi todettu marinadiresepti lihalle, jota kannattaa testata myös kesän grillauspuuhissa
Sama pikamarinadi sopii possulle, kanalle ja naudalle, joskaan nauta meillä ei niskaansa tätä saa. Parilalla ja grillissä kypsennettäessä käytän fileitä pari kertaa paistumisen aikana marinadissa, jotta se kunnolla karamelisoi pinnan
Lihojen pitäisi antaa malttaa olla siellä marinadissa mielellään vuorokauden, mutta jos siihen ei ole aikaa, olen toisinaan myös hieronut maustesekoituksen suoraan lihan pintaan ja paistanut öljyssä (kärsivällisyys kun ei ole hyveitäni, ei
Kirja ei antanut valmista reseptiä, mutta luetteli että Korealainen pulgogi tai bulgogi valmistetaan nopeasti paistetusta suikaloidusta naudasta, jonka marinadissa on raastetun omenapäärynän lisäksi sitruunamehua, riisiviiniä, seesamöljyä, seesamsiemeniä, valkosipulia, soijaa ja sokeria