Kotitaloustunneilta minulle on jäänyt erityisesti yksi mehevä omenakakku mieleen – tosin siinä ohjeessa on käytetty runsaasti voita ja sokeria, mutta halusin kehittää samantapaisen kakun ilman voita tai sokeria
Lähetyksessä tuli pizzakivi ja puoliympyrän muotoinen kivi, sekä korotusteline ruokien lämpimänä pitämiseen ja mihin ties, en ole vielä opiskellut pitkää oppimäärää koko hommasta
Basilika on välimeren alueen Keittiöiden yleismauste ja erinomainen Lihalle, Jauhelihalle, Maksalle, Broilerille, Paistetulle kalalle, Kastikkeisiin, Keitoille, Salaattikastikkeisiin, Sieniruoille, Tomaatille, Pizzaan, Paistokseihin, Säpylöihin, Munakkaisiin, Juustoruoille, Pastaruoille, Risotoille, Mansikoille, Omenalle ja oikeesti miltein mihin vaan
Mihin vain. Omenasoseena voikäyttää esim. Yhdestä isosta kurpitsasta tulee niin paljon sosetta, että harvoin sitä määrää saa kokonaan kerralla käytettyä