Mittaa pieneen kattilaan mustaherukkahyytelö, vesi, punaviinietikka ja kasvisliemifondi. Varsinainen resepti ei ollut kaupassa vielä mielessä, mutta aikani kirjoja ja nettiä selatessani päädyin Glorian Ruoka & Viini- lehden (4/2014) reseptiin. 1 dl mustaherukkahyytelöä. 1 dl mustaherukkahyytelöä
Keitä kastiketta hiukan kokoon ja mausta mustaherukkahyytelöllä, suolalla ja pippurilla. Resepti. Herkullinen yrttikuorrutettu lammas tarjotaan punaviinikastikkeen ja valkosipuli-perunakakun kera
Reseptin kerman voi korvata kaurakermalla, anjovisliemen voi korvata parilla teelusikallisella hienonnettua kapriksia tai suolakurkkuliemellä, pekoni jätetään pois, pinnalle voi tehdä karpalo- tai mustaherukkahyytelöä)
½ dl mustaherukkahyytelöä. Cono Sur ja Mickael Björklund haastoivat bloggaajia reseptikilpailuun. Ohjeena oli suunnitella pohjoismainen resepti, jonka pääraaka-aineena on lohi, lammas, omena tai peruna
½ dl mustaherukkahyytelöä. Sur ja Mickael Björklund haastoivat bloggaajia reseptikilpailuun. Ohjeena oli suunnitella pohjoismainen resepti, jonka pääraaka-aineena on
lisänä sopii joku mustaherukkahyytelö tms. Selaat reseptiä Katso kenguru loikkaa… resepti. Ainekset 2 kengurun filettä mustapippuria, suolaa Voita paistamiseen 1 dl ruokakermaaOhjeet Fileet ovat pakastettuja, olivat aika messevän kokoisia, riittää kyllä 3-4 ruokailijalle
Jälkkäriksi oli tarkoitus herkutella mehevän kostealla suklaa-kahvikakulla, mutta lupaavan kuuloinen resepti ei kotikeittiössä valmistunutkaan aivan suunnitellusti