Valuta lionneet nuudelit ja valmista pannun kuumentuessa halutessasi kastike nuudeleille. Paistetut nuudelit ovat tuttua mussutettavaa varmasti monelle meistä, mutta oletteko törmänneet kotona kuitenkiin siihen ongelmaan, että nuudeli menee mössöksi ja katkeilee pannulla
- Annostele kastikenuudelien päälle ja nauti. - Liota nuudelit lämpimässä vedessä pehmeiksi (n. Tämän ohjeen hapanimelä kastike on myös mukavan makuinen
Siitä lähti idea tähän nuudelien gourmet-versioon, jossa lime, sitruunaruoho, tuore korianteri ja kookos tuovat aasialaisvivahteita samppanjan kaveriksi
Jatka sekoittamista ja paistamistaKun nuudelit ovat saaneet väriä, lisää kastike ja mausteet. Erottele haarukalla (Itse vielä halkaisen levyt neljään osaan ennen keittämistä - helpompi syödä)Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuliLämmitä öljy wok-pannussa tai paistinpannussaKun öljy on kuumaa, lisää sipulit ja nuudelit
Paista vielä hetki että kastike imeytyy. Erilaiset nuudeliruuat ovat arjen pelastajia kiireen keskellä, sillä nuudelit kypsyvät nopeasti ja niiden maustaminen on helppoa