Tarjoa kastikepaahtopaistin ja perunoiden kanssa. Valmistimme pitkästä aikaa kokonaisen paahtopaistin ja teimme sille maukkaan kastikkeen Jamien ohjeella
Kastike. 1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero lihan pintaan sinappijauhetta, suolaa ja pippuria. Ruskista se kauttaaltaan voissa paistinpannulla ja nosta se sitten rasvareunus ylöspäin paistoritilälle pienen uunipannun päälle
Paahtopaistin voi paistaa kokonaisena, tässä yksinkertainen ohje. Pannukastike lihalle. kastike + sipuli, jos sellaista käytät – ilmankin tulee kyllä maukasta
Kasvikset sopivat kaveriksi loistavasti, samoin kastike. Paista lihan pinta kiinni joka puolelta kuumalla pannulla ilman rasvaa (Huuhtele pannu paistamisen jälkeen tilkalla vettä ja kaada neste talteen kastiketta varten= Hiero ruskistetun lihan pintaan reiluhkosti suolaa ja mustapippuria
Kasvikset sopivat kaveriksi loistavasti, samoin kastike. Paista lihan pinta kiinni joka puolelta kuumalla pannulla ilman rasvaa (Huuhtele pannu paistamisen jälkeen tilkalla vettä ja kaada neste talteen kastiketta varten= Hiero ruskistetun lihan pintaan reiluhkosti suolaa ja mustapippuria
Punaviinikastike (ainakin kuudelle)Paahtopaistin seurana söimme risottoa, jonka tällä kertaa maustoin parmesanilla sekä sitruunankuorella ja -mehulla (perusrisoton resepti löytyy blogistani)
Paahtopaistin, punaviinikastikkeen ja punasipuleiden ohje täällä, hasselbackat löytyvät täältä. Kastike koostui ohjeen mukaan paistoliemestä, punaviinistä, balsamicosta ja kermasta ja mausteena suolaa, pippuria ja tuoretta timjamia