Paksu kiisseli reseptejä

Äidin taivaallinen vaniljapulla

Äidin taivaallinen vaniljapulla

Taikinasta tulee aika paksua. Jos kiisselisi on riittävän tymäkkää, ei se pääse valumaan levyn reunojen yli pellille
Pienet erityisruokavaliokakut

Pienet erityisruokavaliokakut

Keitä täytteen aineista paksukiisseli. Lisää kiisseliin vadelmahillo. Tänä viikonloppuna on ollut tekeillä monenlaisia kakkuja ja pari erityisruokavaliokakkua siihen lisäksi
Suklaa-flan

Suklaa-flan

Jostain syystä minun vanukaskerros oli paljon paksumpi kuin alkuperäisessä kuvassa, mutta eipä se pahemmin haitannut
Prinsessakakku

Prinsessakakku

Kiisseli on valmis kun se on noin jogurtin paksuista eikä maistu enää jauhoiselta. Perinteinen prinsessakakku on vihreällä marsipaanilla päällystetty, kermaisella vaniljakiisselillä täytetty täytekakku – päätin kuitenkin tehdä juhliin tällaisen kermalla päällystetyn prinsessakakun, sillä lapset eivät niin välitä marsipaanista… Prinsessakakun vaniljatäyte tehdään ilman liivatetta, sillä kananmunasta tehty vaniljakiisseli hyytyy hyvin ja pitää täytteen kivasti koossa
Riikan ja Harrin hääkakku

Riikan ja Harrin hääkakku

Kosteaan kakkuun olikin melko haastavaa saada paksua voikreemiä tarttumaan, kakun pintaa yritti väkisellä lähteä aina mukaan
Paistamatta valmis mustikka-herkku

Paistamatta valmis mustikka-herkku

Lusikoi viimeiseksi pinnalle paksu, jäähtynyt kiisseli. Tee ensimmäisenä pinnalle tuleva kiisseli. Keitä sekoitellen, kunnes kiisseli sakenee ja pulpahtaa
Pian mehevä puolukkatorttu numero 2

Pian mehevä puolukkatorttu numero 2

Paksupuolukkakiisseli mehevällä pohjalla on erinomainen yhdistelmä. Ota piirakkavuoka uunista ja lusikoi puolukkakiisseli heti
Astetta parempi raparperipiirakka

Astetta parempi raparperipiirakka

Piirakan salaisuutena marengin lisäksi toimii ihanan paksuraparperikiisseli. Kiisseliin voi kyllä myös käyttää aivan hyvin pakastettuja raparpereja, joten no problem jos tuoreita varsia ei jostain syystä ole saatavilla

Astetta parempi raparperipiirakka

Piirakan salaisuutena marengin lisäksi toimii ihanan paksuraparperikiisseli. Kiisseliin voi kyllä myös käyttää aivan hyvin pakastettuja raparpereja, joten no problem jos tuoreita varsia ei jostain syystä ole saatavilla
Elokuun mustikkatorttu

Elokuun mustikkatorttu

Lusikoi paksu ja haalea kiisseli kermaseoksen päälle ja levitä tasaiseksi. Valmista ensin pinnalle tuleva kiisseli
Suut mustikkaan

Suut mustikkaan

Lusikoi paksukiisseli kerma-juustotäytteen päälle ja anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti tai vaikka seuraavaan päivään
Ruma Halloweenkakku

Ruma Halloweenkakku

Keitä paksukiisseli ja anna jäähtyä. Kun kiisseli on jäähtynyt, niin vatkaa kerma ja yhdistä kiisselin
Royal Sherry Trifle

Royal Sherry Trifle

Vuosikymmeniä myöhemmin reseptiin lisättiin vielä kanamunia ja syntynyt paksukiisseli kaadettiin alkoholilla kostutetun leivän päälle