Keitä täytteen aineista paksukiisseli. Lisää kiisseliin vadelmahillo. Tänä viikonloppuna on ollut tekeillä monenlaisia kakkuja ja pari erityisruokavaliokakkua siihen lisäksi
Kiisseli on valmis kun se on noin jogurtin paksuista eikä maistu enää jauhoiselta. Perinteinen prinsessakakku on vihreällä marsipaanilla päällystetty, kermaisella vaniljakiisselillä täytetty täytekakku – päätin kuitenkin tehdä juhliin tällaisen kermalla päällystetyn prinsessakakun, sillä lapset eivät niin välitä marsipaanista… Prinsessakakun vaniljatäyte tehdään ilman liivatetta, sillä kananmunasta tehty vaniljakiisseli hyytyy hyvin ja pitää täytteen kivasti koossa
Lusikoi viimeiseksi pinnalle paksu, jäähtynyt kiisseli. Tee ensimmäisenä pinnalle tuleva kiisseli. Keitä sekoitellen, kunnes kiisseli sakenee ja pulpahtaa
Piirakan salaisuutena marengin lisäksi toimii ihanan paksuraparperikiisseli. Kiisseliin voi kyllä myös käyttää aivan hyvin pakastettuja raparpereja, joten no problem jos tuoreita varsia ei jostain syystä ole saatavilla
Piirakan salaisuutena marengin lisäksi toimii ihanan paksuraparperikiisseli. Kiisseliin voi kyllä myös käyttää aivan hyvin pakastettuja raparpereja, joten no problem jos tuoreita varsia ei jostain syystä ole saatavilla