Porsaan lihasuikaleet reseptejä

Pulled pork eli nyhtöpossu

Pulled pork eli nyhtöpossu

1,8 kg porsaan lapaa tai kassleria, jota riittää noin kilon palakin. No nyt on sitten meikäläinenkin vihdoinkin ajautunut nyhtöpossuja valmistamaan
Helppo ja herkullinen Nasi goreng

Helppo ja herkullinen Nasi goreng

porsaan fileesuikaleita. Ruskista lihasuikaleet. 300 g porsaan fileesuikaleita. Varsin positiivista. Kerrankin onnistuin tekemään ruokaa, josta molemmat muksut tykkäsivät
Helppo kastike possusuikaleista

Helppo kastike possusuikaleista

Helppo possukastike (6-8 hengelle)800g maustamattomia porsaan lihasuikaleita (minulla oli kaksi 400g. 800g maustamattomia porsaan lihasuikaleita

Pörkölt

Lisää lihaliemikuutiot ja vettä ja hauduta kunnes lihasuikaleet ovat pehmenneet. 600 g porsaan suikalepaistia
Teellä maustettu possukastike

Teellä maustettu possukastike

Ruskista lihasuikaleet öljyssä kasarissa. 400 g porsaan maustamattomia suikaleita. Kakkujuttujen jälkeen on hyvä palata taas arkeen ja arkisiin ruokiin
Possuwok

Possuwok

Leikkaa porsaanfilee suikaleiksi. Mausta lihasuikaleet mineraalisuolalla ja mustapippurilla. Lisää porsaanfileesuikaleet pienissä erissä ja ruskista ne joka puolelta kauniin värisiksi
Pulled Pork

Pulled Pork

Sekoita lihasuikaleet paistoliemeen. 1,2 kg porsaan kasleria. 1,2 kg porsaan kasleria. Kokeilin ensimmäistä kertaa ikinä

Possuvartaat thaimaalaisittain

Sekoita marinadin ainekset keskenään, lisää lihasuikaleet ja anna marinoitua pari tuntia. Pujota lihasuikaleet vedessä liotettuihin puuvartaisiin
Possuburritot

Possuburritot

Ruskista lihasuikaleet pannulla tilkassa öljyä. 500 g porsaan ulkofileetä. Lisää kasvikset ja jatka paistamista 5 minuuttia ahkerasti käännellen
Kauneus on maistajan silmässä eli hiukan tylsän näköinen – mutta maukas – possu-sipulipiirakka

Kauneus on maistajan silmässä eli hiukan tylsän näköinen – mutta maukas – possu-sipulipiirakka

200 g maustamatonta porsaan suikalelihaa. Kaikenmoiset nyhjää tyhjästä -kyhäilyt ovat hauska tapa a) tuhlata aikaa, kun odottelee, että pääsisi lähtemään päivän rientoihin, b) mielekäs ja maukas keino käyttää pakastimeen, jääkaappiin ja kuivavarastoihin kerääntynyttä ”silppua” eli erinäisiä ruokien ja ruoka-aineiden tähteitä sekä c) tapa ilahduttaa nälkäistä aviomiestä työpäivän päätteeksi
Hunajaiset hoisin-nuudelit

Hunajaiset hoisin-nuudelit

Sekoita nuudeleiden joukkoon kastike ja lihasuikaleet. 400 g porsaan ulkofileetä. 400 g porsaan ulkofileetä
Korealaisittain misomarinoitua possua

Korealaisittain misomarinoitua possua

Pyörittele lihasuikaleet marinadissa ja jos ain ehdit, anna niiden marinoitua viileässä vähintään pari tuntia (toimi hyvin myös vartin pikamarinoinnilla vakuumimarinaattorissa)
Possu-aprikoosikastike

Possu-aprikoosikastike

Ruskista lihasuikaleet kevyesti rasvassa mieluiten kahdessa erässä. 400 g porsaan suikalelihaa. WSOY - Hyvä kokki 400 g porsaan suikalelihaa
Pippurinen possukastike

Pippurinen possukastike

500 g porsaan lihasuikaleita (marinoitu). 500 g porsaan lihasuikaleita. 1 rkl paahdettua sipulirouhetta (tai 1 sipuli)
Amerikkalaisvaikutteita

Amerikkalaisvaikutteita

Ideana on kypsyttää rasvaista, maustamatonta porsaan lapaa tai kassleria uunissa ylikypsäksi, niin että sen pystyy valmiina riipimään pelkällä haarukalla riekaleiksi
Hiljaa pata porisee

Hiljaa pata porisee

Lisää porsaan suikaleliha ja paprika. Unkarilainen lihapata2rkl öljyä1 sipuli1 vihreä paprika600g porsaan suikalelihaa1tl suolaa1rkl paprikajauhetta2,5dl vettä1 lihaliemikuutio2rkl smetanaa2 tomaattia  Kuori ja hienonna sipuli
Possut riisissä

Possut riisissä

Paista porsaan suikaleet ja sipulit kevyesti. makeaa chilikastiketta Ota lihasuikaleet huoneenlämpöön n