porsaan fileesuikaleita. Ruskista lihasuikaleet. 300 g porsaan fileesuikaleita. Varsin positiivista. Kerrankin onnistuin tekemään ruokaa, josta molemmat muksut tykkäsivät
Kypsennä lihasuikaleet kuumalla pannulla öljyssä. 400 g porsaan suikaleita. 400 g porsaan suikaleita. Voi apua, miten laiska kirjoittaja musta on tullut
Ruskista lihasuikaleet öljyssä kasarissa. 400 g porsaan maustamattomia suikaleita. Kakkujuttujen jälkeen on hyvä palata taas arkeen ja arkisiin ruokiin
Leikkaa porsaanfilee suikaleiksi. Mausta lihasuikaleet mineraalisuolalla ja mustapippurilla. Lisää porsaanfileesuikaleet pienissä erissä ja ruskista ne joka puolelta kauniin värisiksi
200 g maustamatonta porsaan suikalelihaa. Kaikenmoiset nyhjää tyhjästä -kyhäilyt ovat hauska tapa a) tuhlata aikaa, kun odottelee, että pääsisi lähtemään päivän rientoihin, b) mielekäs ja maukas keino käyttää pakastimeen, jääkaappiin ja kuivavarastoihin kerääntynyttä ”silppua” eli erinäisiä ruokien ja ruoka-aineiden tähteitä sekä c) tapa ilahduttaa nälkäistä aviomiestä työpäivän päätteeksi
Pyörittele lihasuikaleet marinadissa ja jos ain ehdit, anna niiden marinoitua viileässä vähintään pari tuntia (toimi hyvin myös vartin pikamarinoinnilla vakuumimarinaattorissa)
Ideana on kypsyttää rasvaista, maustamatonta porsaan lapaa tai kassleria uunissa ylikypsäksi, niin että sen pystyy valmiina riipimään pelkällä haarukalla riekaleiksi
Lisää porsaan suikaleliha ja paprika. Unkarilainen lihapata2rkl öljyä1 sipuli1 vihreä paprika600g porsaan suikalelihaa1tl suolaa1rkl paprikajauhetta2,5dl vettä1 lihaliemikuutio2rkl smetanaa2 tomaattia Kuori ja hienonna sipuli