Toisena pikkulisäkkeenä lautaselle tein pannulla nopeasti paistettua ruusukaalia. Risottoon kuuluu ehdottomasti parmesan, mutta ohran pariksi käytin tällä kertaa gruyèreä, kun sitä sattui olemaan
Ruusukaali jakaa mielipiteitä. Lisää ja sekoita raastetun parmesanin joukkoon valkosipulijauhetta. Monien mielestä ruusukaali ja kaalit yleensäkin ovat yksi inhotuimmista vihanneksia
Huuhtele ruusukaalit, leikkaa sitten kova kanta pois ja irrottele ruusukaalien lehdet. Lisää pannulle myös ruusukaalinlehdet ja jatka paistelua viitisen minuuttia, kunnes kaali on mennyt hieman kasaan
Alkukesästä iloittiin varhaiskaalista ja nyt syksyllä tapetilla ovat olleet erityisesti vanha tuttu ruusukaali ja viime syksynä trendiherkuksi noussut lehtikaali
Mustaviinimarja, ruusukaali ja juusto-flatbread. Puolita ruusukaalit. Ruusukaalit valitettavasti kaupan pakastealtaasta, ne sulatin varoiksi kauttaaltaan