Gordon Ramsey tai Chef Kemppainen löytäisivät risotostani varmasti paljonkin sanottavaa, mutta meidän kotikeittiössämme valkosipulilla ja salvialla maustettu risotto maistui hyvin
Tämän vuoden suurin hullaannus oli kurpitsa, joista valmistuneet kurpizza, risotto sekä gnocchit valkosipulivoissa rapeaksi paistuneiden salvianlehtien kanssa olivat yksiä omia suosikkejani
Ota risotto liedeltä, poista salvia ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja tarjoile HE-TI. Laita sipuli, voi, öljy ja salvia isoon korkeareunaiseen pannuun
muutama lehti tuoretta salviaa, hienonnettuna. Lähtökohtaisesti ne valmistuvat aika nopeasti ja jos risottoa jää tähteeksi, siitä voi pyöräyttää seuraavana päivänä arancinit eli täytetyt risottopallot
reilu kourallinen salvianlehtiä. Yhdistin tässä oikeastaan kaksi ohjetta eli perus risotto-ohjeeni sekä Jamie Oliverin paahdetut kurpitsat-ohjeen (zucca al forno)