Lisää joukkoon smetana. Lähinnä nestemäärät meni uusiksi, sillä halusin kastiketta enemmän. 1 prk smetanaa. Kuumenna kastike ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 30-40 minuuttia, kunnes lihat ovat mureita
Kun lisäät smetanaa, kastikemäärä taas kasvaa. Lisää juuri ennen tarjoilua smetana ja pesiljasilppua. En käyttänyt kastikkeessa suurustetta, sillä mielestäni kastike on tarpeeksi tiukkaa kypsyttyään tarpeeksi kauan
Moskovan pata on aika vaatimattoman näköinen pataruoka, mutta jos pata sisältää mureaksi haudutettua naudan lihaa, Aurajuustoa, smetanaa, suolakurkkuja ja hunajaa, voiko se vaatimattomasta ulkomuodostaan huolimatta olla muuta kuin hyvää
Kaada sekaan smetana ja tacokastike ja mausta oreganolla. Kastike. DEn ole muuten aikaisemmin tehnyt tomaattikastiketta, ja tämä syntyikin aika vahingossa miettiessäni mitä lihapullien kanssa voisi tarjota
Viini tuo kastikkeeseen mukavasti hapokkuutta ja toisaalta taas hunaja ja smetana tasaavat makuja. Syksyn suppilovahverokausi on kuumimmillaan, joten on aika tehdä metsän herkuista tomaattipohjaista kastiketta
Lisää smetana ja tarkista maku. Pidä kastike kuumana. Kaada kuuma kastike lihojen päälle. ·300 g sipulia renkaina·100 g margariinia·2 dl tomaattisosetta·1 dl lihalientä·2 dl smetanaa·2 tl suolaa·750 g naudanfileen päitä·90 g margariinia·1 tl suolaa·1/2 tl valkopippuria