Smetana kastike lihalle reseptejä

Murea stroganoff naudan sisäpaistista

Murea stroganoff naudan sisäpaistista

Lisää joukkoon smetana. Lähinnä nestemäärät meni uusiksi, sillä halusin kastiketta enemmän. 1 prk smetanaa. Kuumenna kastike ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 30-40 minuuttia, kunnes lihat ovat mureita
Opiskelijan ruokaohjeita

Opiskelijan ruokaohjeita

smetanaa. KASTIKE. vesi, smetana, mausteet ja kurkkukuutiot sekaan ja anna seoksen hautua muutama. Kastike
Possua karppina

Possua karppina

Kun lisäät smetanaa, kastikemäärä taas kasvaa. Lisää juuri ennen tarjoilua smetana ja pesiljasilppua. En käyttänyt kastikkeessa suurustetta, sillä mielestäni kastike on tarpeeksi tiukkaa kypsyttyään tarpeeksi kauan
Stroganoff  - keliin sopiva!

Stroganoff - keliin sopiva!

Tarkista, että liha on mureaa ja mausta kastike sinapilla, smetanalla, sitruunanmehulla ja worcestershire kastikkeella ja mustapippurilla
Moskovan pata

Moskovan pata

Moskovan pata on aika vaatimattoman näköinen pataruoka, mutta jos pata sisältää mureaksi haudutettua naudan lihaa, Aurajuustoa, smetanaa, suolakurkkuja ja hunajaa, voiko se vaatimattomasta ulkomuodostaan huolimatta olla muuta kuin hyvää
Olivian kanaa, varo Iigor! #salakuva

Olivian kanaa, varo Iigor! #salakuva

Sekoita kerma, smetana, juokseva hunaja ja soija. Kaada kastike herkkusienien ja lihan päälle. smetanaa 2 tlk. 2 dl smetanaa
Ruokaa iltalialaisittain

Ruokaa iltalialaisittain

Kaada sekaan smetana ja tacokastike ja mausta oreganolla. Kastike. DEn ole muuten aikaisemmin tehnyt tomaattikastiketta, ja tämä syntyikin aika vahingossa miettiessäni mitä lihapullien kanssa voisi tarjota
SE PAREMPI NAKKI!

SE PAREMPI NAKKI!

Vaahdota smetana vaahdoksi ja lisää siihen pieneksi silputut suolakurkku ja punasipuli. Kastike. Valmista sillä välin kastike
Moskovan pataa Mysi Lahtista tapaillen

Moskovan pataa Mysi Lahtista tapaillen

smetanaa. Pataa on mielestäni täysin turha suurustaa jauhoilla tai muilla härpäkkeillä, koska kastike suurustuu ihan omia aikojaan hautuessaan pitkään
Moskovanpata

Moskovanpata

Lisää lopuksi smetana. Ota kansi padan päältä ja anna ruuan olla uunissa sen aikaa, että pinta saa vähän väriä ja kastike kiehuu hieman kasaan

Broileria Igorin tapaan

Lisää sitten vesi, smetana ja mausteet sekaan ja anna seoksen hautua muutama minuutti. Valmista päälle tuleva kastike
Paras (ja aito) stroganov

Paras (ja aito) stroganov

pannu liedeltä ja lisää smetana. Kun kastike on sopivan sakeaa, nosta. 2-3 rkl smetanaa. 2-3 rkl smetanaa. On jälleen aika
Punaista suppilovahverokastiketta pastan kera

Punaista suppilovahverokastiketta pastan kera

Viini tuo kastikkeeseen mukavasti hapokkuutta ja toisaalta taas hunaja ja smetana tasaavat makuja. Syksyn suppilovahverokausi on kuumimmillaan, joten on aika tehdä metsän herkuista tomaattipohjaista kastiketta

Härkää venäläiseen tapaan

Lisää smetana ja tarkista maku. Pidä kastike kuumana. Kaada kuuma kastike lihojen päälle. ·300 g sipulia renkaina·100 g margariinia·2 dl tomaattisosetta·1 dl lihalientä·2 dl smetanaa·2 tl suolaa·750 g naudanfileen päitä·90 g margariinia·1 tl suolaa·1/2 tl valkopippuria