Kotiruokaviikko: Riisipuuro ja mustaherukkasoppa Marjasopan suurustaminen on minulle aina yhtä yllätyksellistä. Kukin löytäköön oman kultaisen keskitien kiisselin paksuudesta Ruokailmiö
"2013 SUMMA SUMMARUM" ♨ SUURUSTAMINEN = SAOSTAMINEN = esim, kastikkeen tai keiton paksuntamista sopivan paksuiseksi jauhon (vehnäjauhon, perunajauhon, maissitärkkelyksen tai arrowjuuritärkkelyksen) avulla KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
Mitä DESILITRA painaa ...kaloriat? ;)SUURUSTAMINEN. Kiisseli 4-5 rkl 6 rkl 1dl rkl. 1 dl = 100 ml = 7 rkl 1 rkl = 15 ml = 3 tl 1 tl = 5 ml 1 maustemitta = 1 ml SUURUSTAMINEN. 1,5 dl KiisseliHyvä Suomi-ruoka - arkeen ja juhlaan