Nimittäin katkarapupatskui eli ihanalla katkarapu-tonnikala-tuorejuusto-mössöllä täytetytpatongit. ) Sirottele pintaan vielä hiukan juustoraastetta ja paistele sitten uunissa n
Voitele patongit vedellä ja vedä pintaan viillot terävällä veitsellä. Paista uunissa 250 asteessa n. Vaihteeksi kokeilin tätä herkullista reseptiä, joka on peräisin koulumme köksän kirjasta
suolaa, pippuria, oliiviöljyä, viinietikkaa niin halutessasiJos teet patongit itse, niin voitele ne paiston jälkeen vedellä ja laita tiiviisti leivinliinan alle
Voitele patongit tämän jälkeen kananmunalla ja ripottele päälle loput juustoraasteesta. Yrttiset juustopatongit (3kpl)2,5 dl kädenlämpöistä vettä25 g hiivaaripaus suolaa3 rkl öljyän. Paista 250 asteisessa uunissa (uunista riippuen) n. Voitele tikut kananmunalla ja paista 225 asteisessa uunissa 9-11min