1 l liha-, kana, tai kasvislientä (mieluiten omatekoista). 1 kananmunankeltuainen. 1 l liha-, kana, tai kasvislientä (mieluiten omatekoista). 1 kananmunankeltuainen
pitaleipiä, tahinikastiketta. Siinä voi olla niin grillitasolla kypsennettyä lammasta kuin kanaakin, mutta lihaa on aina jatkettu sisäelimillä, kuten kananmaksalla ja haimalla
Tahinikanaa munakoisopedillä. Paloittele kana ja sekoita aineet sekaisin paitsi seesaminsiemenet. Turkissa tahinipurkki löytyy varmasti lähes jokaisesta keittiöstä
Preserved lemon tahini sauce. Säilöttyjä sitruunoita voi käyttää kuorineen myös hienonnettuna kastikkeissa, salaatinkastikkeissa, maustevoissa, yrttien kanssa hienonnettuna kanan tai lihan maustamiseen jne
En vaan hetkeen voinut syödä mitään eläinperäistä, ja toisaalta punaista lihaa jo vuosia karttaneena joku kana ja kalkkuna oli hyvin helppo jättää pois ruokavaliosta