Chutney. Chutney. 1. Sekoita viini, soija, oregano ja suola, puserra liemeen valkosipuli. Sivele marinadia lihaviipaleiden kummallekin puolelle ja anna marinoitua tunnin
Chutney. Tarjoa kala vastakeitetyn riisin, chutneyn ja limetin kanssa. Chutney. Anna chutneyn poreilla miedolla lämmöllä 20 minuuttia, kunnes se paksunee. 8 tomaattia
2 dl mango chutneyta chilikastikkeella maustettuna. 1. Vatkaa frityyritaikinan ainekset ja anna taikinan levätä pari tuntia (voit myös friteerata heti, mutta lopputuloksesta ei tule yhtä hyvä)
Tarjoile chutneyn kera. mangochutneytä. 1. Kuutioi juurekset, kasvikset ja kana pieniksi kuutioiksi. 2. Paista purjo, porkkana, peruna ja palsternakka voi-öljyseoksessa kunnes ne ovat juuri ja juuri pehmeitä
1. Hiero lohi suolaseoksella sisältä ja ulkoa. Anna maustua huoneenlämmössä pari tuntia. 2. Laita lohi ritilälle ja savusta noin 80-asteessa, 60-90 minuuttia