2 dl mango chutneyta chilikastikkeella maustettuna. 1. Vatkaa frityyritaikinan ainekset ja anna taikinan levätä pari tuntia (voit myös friteerata heti, mutta lopputuloksesta ei tule yhtä hyvä)
Kuori valkosipulinkynnet, halkaise ne pitkittäin ja laita muiden ainesten joukkoon. Chutney. Tarjoile lohi chutneyn kanssa ja sirottele pinnalle vihreää chilisilppua
Kuori sipuli ja peruna ja silppua ne karkeasti. mango chutney. Kuullota padassa sipuli pehmeäksi voissa yhdessä curryn, kajennen ja kanelitangon kanssa
Tarjoile chutneyn kera. mangochutneytä. 1. Kuutioi juurekset, kasvikset ja kana pieniksi kuutioiksi. 2. Paista purjo, porkkana, peruna ja palsternakka voi-öljyseoksessa kunnes ne ovat juuri ja juuri pehmeitä
1. Hiero lohi suolaseoksella sisältä ja ulkoa. Anna maustua huoneenlämmössä pari tuntia. 2. Laita lohi ritilälle ja savusta noin 80-asteessa, 60-90 minuuttia