Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita liha uuninkestävään vuokaan ja uuniin 10 minuutiksi. Ota liha uunista ja kääri se folioon, laita paketti takaisin vuokaan ja laita uuniin vielä 10 minuutiksi. 1 kg porsaanfileetä paksuimmasta osasta
Mausta ja paista lihat muutama minuutti molemmin puolin, laita uunivadille. Ripottele päälle juusto, puuteroi paprikalla ja gratinoi nopeasti uunissa niin että kastike saa väriä
Mausta porsaanfilee, ruskista ja anna jäähtyä. Pane porsaanfilee voitaikinan päälle. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kypsennä uunissa noin 15 minuuttia. 500 g porsaanfileetä
Laita takaisin uuniin ja paahda ylälämmöllä, kunnes kuorrute on saanut kauniin värin. Lämmitä uuni 120 asteeseen. Ota uunista, kääri höllästi folioon ja anna lihan vetäytyä noin 15-20 minuuttia
Laita takaisin uuniin ja paahda ylälämmöllä, kunnes kuorrute on saanut kauniin värin. Lämmitä uuni 120 asteeseen. Ota uunista, kääri höllästi folioon ja anna lihan vetäytyä noin 15-20 minuuttia