Sekoita kananmunat yksitellen joukkoon ja lopuksi rouhittu valkosuklaa. 600 g Philadelphia- juustoa (Viola maustamaton tuorejuusto)250 g maitorahkaa1 dl sokeria2 tl vaniljasokeria1 dl maissitärkkelystä3 kananmunaa130 g valkosuklaata. 130 g valkosuklaata
Sulata valkosuklaa ja voi miedolla lämmöllä pienessä kattilassa koko ajan sekoittaen. Ensimmäisenä testiin pääsi mustikkajuustokakku, jossa on ripaus limeä ja passionhedelmää
New York cheesecaken tapaan tämä kakku paistetaan uunissa eikä ole mikään kevyt herkku. 200g sulatettua valkosuklaata. Sammuta uuni 30 min jälkeen ja anna kakun olla vielä uunissa toiset 30min. 200g sulatettua valkosuklaata
Sulata valkosuklaa (mikrossa miedolla lämmöllä) ja lisää sulanut suklaa täytteen joukkoon. New Yorkin mustikkajuustokakku on kyllä yksi herkullisimmista uunissa paistettavista juustokakuista, joita olen ikinä syönyt
Lisää taikinaan valkosuklaarouhe ja sula voi. Mustikkajuustokakku. Kakun päällä valkosuklaata, mutta seuraavalla kerralla muistettava laittaa kermaa valkosuklaan joukkoon, jotta kuorrutus olisi leikattava
200 g valkosuklaata. 200 g valkosuklaata. Tällä kakulla herkuteltiin viime lauantaina Keuruun korvessa railakkaassa seurassa
Baking of...
Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Juustokakun resepti löytyi Leila Lindholmin Pala kakkua -ja paljon muuta kirjasta nimellä New Yorkin mustikkajuustokakku
Sekoita kananmunat yksitellen täytteeseen ja lisää pieniksi paloitellut valkosuklaat. 600 g Philadelphiajuustoa250 g maitorahkaa1 dl sokeria2 tl vaniljasokeria1 dl maissitärkkelystä3 kananmunaa200 g valkosuklaata