Kiinalaisessa ravintolassa minulla on aina tapana lisätä annokseni reunalle hyvää chiliöljyä, joka on ravintolasta riippuen todella tulista tai joskus aika makeaakin öljyä tai tahnaa
2-3 tl chiliöljyä (käytin jotain valmista Kiinalaista chiliöljyä). Lisää loput soijasta (noin 3 tl), Chinkiang-etikka, sokeri, chiliöljy ja valkopippuri. 2-3 tl chiliöljyä (käytin jotain valmista Kiinalaista chiliöljyä)
chiliöljyä. chiliöljyä. Kokeilin tänään elämäni ensimmäistä kertaa linssipastaa. Tie tämän naisen sydämeen käy kyllä näköjään melkoisen usein vatsan kautta
Mausta annos chiliöljyllä ja hienonnetulla. 1 rkl (tai maun mukaan) chiliöljyä. Viime aikoina olen ollut inspiroitunut kiinalaisesta ruokakulttuurista, joka vaikuttaa häkellyttävän laajalta ja monipuoliselta
Tonnikalalla ja puhvelimozzarellalla täytettyä paksuhkoa levypizzaa, gorgonzolaa ja saksanpähkinää sisältävää pyöreän mallista, valkoista pizzaa sekä kunnon rasvaista ja tulista, chiliöljyllä maustettua diavolaa, eli salamipizzaa
chiliöljyä* / chilijauhetta. Jos sinulla on chiliöljyä, lisää loraus sitä. tästä puuttuu herkkusieni. ((. 60g nuudeleita (1 pikanuudelipaketti) (itse pidän eniten ohuista riisinuudeleista)*
chiliöljyä (tuoreista vihreistä tai kuivatusta punaisesta chilistä). Mausteeksi sopii myös chiliöljy. Heidi toivoi alkuvuodesta, että jakaisimme hiukan enemmän vierailla mailla hankittuja ruokakokemuksiamme
Chiliöljy oli kans kiva lisä pizzan päälle. Chiliöljy. Chiliöljy silyy jopa vuoden. Ota uunista ja lisää valmiin pizzan päälle salamit (mä annoin olla juuston kanssa hetken ja hyvä tuli niinkin), persiljasilppua sekä chiliöljyä
(maun mukaan lisäksi chiliketsuppia, chiliöljyä tms. 1. Leikkaa paisti 1x5 cm. n kokoisiksi suikaleiksi. Viipaloi sipulit ja paprika reiluiksi paloiksi
1/4 dl chiliöljyä. Leikkaa kala annoskokoisiksi paloiksi ja purista niiden pinnoille sitruunan mehua. Ripottele päälle vähän suolaa ja sivele kalat oliiviöljyllä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.