Kartanonisännän lampaanfilee
Kotiliesi.fi
Kotiliesi.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 600  glampaan ulkofileetä (4 kpl)
  • 0,3  dlmakeaa Ketjup Manis -soijakastiketta
  • 0,2  dlHoi Sin -kastiketta
  • 0,3  dlauringonkukkaöljyä
  • tlsokeria
  • 0,5  dlbalsamicoa
  • 0,5  dlvettä
  • 1,5  dlauringonkukkaöljyä
  • 0,5-1 tl suolaa
  •   mustapippuria
  • 2-3 valkosipulin kynttä
  • nippu persiljaa
  • 1-2 rkl kaprista (20 g)
  •   tuoretta timjamia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.