Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin possun ulkofileetä mutta meillä uuniin menee sisäfile. Poista sisäfilestä kalvot ja laita liha marinoitumaan noin puoleksi tunniksi
P. o. r. m. i. e. h. n. k. a. s. v. t. y. ö. l. p. ,. j. u. S. ä. -. M. d. V. K. b. N. H. T. 8. c. w. g. 2. 1. (. ). 4. 5. 3. G. B. A. E. f. 7. R. a l. k g. t l
N. ä. i. n. p. s. e. a. l. k. u. o. t. m. h. v. K. j. r. b. ,. ". V. d. y. H. 1. c. 2. ö. w. ½. D. -. P. (. f. ). L. S. A. O. g. R. 0. °. C. 5. 6. d l. k g
Öljyä lampaanfileiden rasvainen puoli ja mausta fileet suolalla ja pippurilla. Levitä rosmariini ja fenkolin siemenet leikkuulaudalle ja pyörittele filee rosmariini-fenkoliseoksessa
1 ½ kg lampaan ribsejä, leveinä paloina. 1. Sekoita kastike. Suolaa liha. 2. Laita lihat grillille ja kääntele 5 minuutin välein, penslaa koko grillauksen aikana kastikkeella
Nyt tarjolla olisi lampaanulkofilettä, jonka paistoin sellaisenaan ilman marinointia, pannulla. Harjoittelin pääsiäislampaan tekoa ja tänä vuonna eri tapaan kuin aikaisemmin
Poista fileistä mahdolliset kalvot ja laista ne marinadin kanssa muovipusiin. Sekoittele marinadi tasaisesti fileiden ympärille ja sulje muovipussi tiiviisti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.