laita kurpitsat ja sipulit kulhoon ja mausta ne suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä kauttaaltaan. Kypsymisaika vaihtelee kurpitsan koosta ja uunin tehokkuuden mukaan
Sulata pannulla nokare voita ja paista filee kauttaaltaan ruskeaksi. Leikkaa liha parin sentin viipaleiksi ja lado uunivuokaan niin, että lihapalat ovat yhä kiinni toisissaan
Maustoin kurpitsan Ras el hanout -mausteella, joka tuo afrikkalaista mausteisuutta ja sopii kurpitsan makeuteen, sekä korianterin siemenillä, jotka raikastavat makua
Lisää liemi (vesi+fondia) sekä loput herkkusienet ja sekoita edelleen. Nyt tarjolla olisi lampaanulkofilettä, jonka paistoin sellaisenaan ilman marinointia, pannulla
Avainsanatkausiruoka, kurpitsa, lammas, lampaan ulkofilee, lähiruoka, myskikurpitsa, Pekkolan tila. Monet ajattelevat, että karitsa ja lammas ovat vain kevään kausiruokaa
suola ja pippuri. Hienonna yrtit ja sekoita niihin muut marinadin ainekset. Poista fileistä mahdolliset kalvot ja laista ne marinadin kanssa muovipusiin
Ripottele päälle reilusti paprikajauhettasekä hiven merisuolaa. Yön yli valkosipulimarinadissa olleet lampaan sisäfileet saivat ihanan pinnan ja maun hiiligrillistä
Muistin tehneeni pari vuotta sitten Glorian ruoka ja viini -lehden ohjeella lasagnea, johon tuli uunissa paahdettuakurpitsaa, vuohenjuustoa jaaurinkokuivattujatomaatteja
Kurpitsaa voi paahtaa, keittää, höyryttää, grillata,. Se on edullista ja todella hyvää. tehtyä monenlaista ruokaa ja se sopii myös makeisiin leivonnaisiin samalla
T. ä. m. n. p. s. i. e. j. u. h. l. a. r. o. k. t. y. ö. O. ,. v. N. 1. 2. d. S. M. (. ). R. I. P. L. C. f. J. g. 3. -. 4. c. K. A. H. 5. 0. 7. ä l. k g. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.