Lihaisa pata
Ketun keittiössä
Ketun keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 200 g naudan paistia kuutioina
  • 200 g lampaan lihaa kuutioina
  • 200 g porsaan paistia kuutioina
  • 200 g vasikan, naudan tai lampaan maksaa kuutioina (poista kalvot) - tai muita sisäelimiä
  • 200 g sipulia
  • öljyä ruskistamiseen
  • 100 g paahdettuja valkosipulin kynsiä
  • 50 g murskattua valkosipulia
  • 6 laakerinlehteä 20 kokonaista neilikkaa
  • 2 kanelitankoa 30 kokonaista mustapippuria
  • 30 kokonaista maustepippuria
  • litra vettä
  • suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.