Maa-artisokat jamustajuuret kannattaa kuoria ja keittää myös etukäteen. Kyläilin hyvän ystäväni luona ja sain (vaadin saada) kerrankin valmistaa hänelle illallisen
Huuhtele mustajuuretja käsittele ne yksi kerrallaan. Mustajuuret. Rohkeana kokkikokeilijana otin menyyseen ruokia, joista suurinta osaa en ollut koskaan valmistanut aikaisemmin
Juurekset tikuiksi ja uunin kautta piparjuuritahnaan, melko täydellistä. Juurekset on nyt parhaimmillaan ja kotimaisia, puhtaita juureksia kannattaa hyödyntää
Paistetut kelta- jamustajuuret. Neljän komponentin valmistuksessa menee toki hieman aikaa, mutta suuren osan voi tehdä jo hyvissä ajoin etukäteen ja kaikki on sinänsä yksinkertaisesti valmistettavissa
Puhdista ja huuhdo kasvikset, keitä parsat. Viipaloi herkkusienet ja lohko tomaatit. Sekoita suola, pippuri ja viinietikka vinaigrettekastikkeeksi, vatkaa mukaan sinappi ja öljy
Suomalaiseen ruokaperinteeseen kuuluvat rosolli, porkkana- ja lanttulaatikot, mutta juureksista halutaan nauttia myös uusin tavoin ja entistä monipuolisemmin
keittona, pikkelinä ja kreeminä. Punajuuri valmistetaan ruoaksi kolmella eri tavalla ja. suolainen vuohenjuustovaahto ja purutuntumaa tuovat kirpeänmausteiset
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.