Maistoin tätä perunasalaattia ensimmäisen kerran viime uuden vuoden aattona. Resepti on peräisin ystävältäni Ninalta, jonka perheen kanssa uutta vuotta vietettiin
Parsa-perunasalaatti ja minttuinen öljykastike(6. Ei voi olla huomaamatta, että on parsa-aika. Hauskan näköiset vihreät tai valkoiset parsat ovat nyt paitsi parhaimmillaan myös edullisimmillaan
Parsa-perunasalaatti. Pari viikkoa sitten tarjoilimme synttärikutsuilla huijauslihiksiä ja parsalla ja paahdetuilla tomaateilla höystettyä perunasalaattia
Samankaltaista, hieman kevennettyä settiä nautimme muutama viikko sitten, kun savustimme itse pienen kirjolohen ja tein sen kaveriksi parsa-perunasalaattia
Keitä perunat kypsiksi ja jäähdytä. Huuhtele parsat, leikkaa kova kanta pois ja kuori varret. Laita parsat kiehuvaan suolattuun veteen ja keitä kaksi minuuttia
Taas oli jääkaapissa yksi parsanippu, josta piti valmistaa jotain herkullista. Päädyin tekemään sitruunaisen salaatin, jossa on parsan lisäksi perunaa ja punasipulia
Orginal recipe kantaa nimeä parsa-perunasalaatti. PARSA-PERUNASALAATTI. Ugh. Kesän ja savun makua. Salaatti joka on ruokaisa, kaunis ja kaikessa yksinkertaisuudessaan todella helppo valmistaa
Sitruunainen parsa-perunasalaatti. (*Resepti on syntynyt Pernod Ricard Finlandin Juomavinkki-kanavaan tehdyn kaupallisen yhteistyön ohessa, mutta tästä postauksesta ei ole maksettu)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.