M. i. n. u. l. a. o. p. h. t. k. r. e. s. d. v. -. V. ä. j. ,. (. ). T. m. J. y. I. ö. E. L. N. f. S. P. b. g. W. A. w. 2. 3. O. 6. 5. 0. H. K. 8. 1. R. 7
1. Mausta kalafileet sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. 2. Mikäli käytät nokkosta tai pinaattia, kiehauta niitä tilkassa vettä parin minuutin ajan
Yllättäen ruokasuunnitelmat viikonlopun osalta menivät taas uusiin puihin, sillä kaupassa ajatukset alkoivat kummasti harhailla ja löysin itseni lihatiskin vierestä tuumailemasta, että ostanko kalliimpaa possun ulkofileetä (josta en kauheasti edes tykkää), vai halvempaa, mehukkaalta näyttävää kassleria
Viime kesän ahvenrullat saavat nyt haastajaksi yksinkertaisemman paistetun kalafileen. Parin viime päivän aikana on yllättäen tullut kesä, joten olikin jo aika valmistaa kesäisiä kalaruokia
Yrttitäytteiset patongit. Pikaisesti pari ohjetta jakoon ja sohvalle köllöttelemään. Vanhan ruokaohjemapin kätköistä löytyi ohje sekä päivän patonkiin ja kivaan, kylmään banaani-kahvijuoman
Ahvenrullat tarjotaan hummeri-mätikastikkeen, yrttiduchessen ja täytettyjen sienten kera. Kypsennä ahvenrullat liemessä hauduttaen, mutta huolehdi, ettei liemi pääse kiehumaan
Nosta ahvenrullat voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 10 minuuttia. Levitä täytettä ruokalusikallisen verran jokaiselle ahvenfileelle ja kääri ne rulliksi
Nosta ahvenrullat pystyyn voideltuun pieneen uunivuokaan. Jätä kalarullien väliin tilaa. Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon omenaviinietikka, hunaja ja suola
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.