Fenkoli lisukkeena reseptejä

Aprikoosi, fenkoli, vuohenjuusto ja minttu

Aprikoosi, fenkoli, vuohenjuusto ja minttu

sellaisenaan kuin lisukkeena. kuten tuoreesta fenkolista ja mintusta. Aprikoosi-fenkolisalaatti. fenkoli erittäin ohuiksi suikaleiksi mandoliinilla tai vaikka juustohöylällä
Haukikvenellit, fenkolia ja nantua-liemi

Haukikvenellit, fenkolia ja nantua-liemi

Löysin kaverini Kekäläisen Sannan haukipullareseptin, jossa on lisukkeena aromikasta fenkolia ja perinteisen ranskalaisen keittiön klassikkokastike nantua liemen muodossa
Uuniperunat ja suppilovahverotäyte

Uuniperunat ja suppilovahverotäyte

Meiramin maku on hennosti fenkolinen, mutta minä saan siitä myös korianteriviboja. Lusikoi täyte perunoiden päälle ja nauti uuniperunat sellaisenaan tai vaikkapa kalan lisukkeena
Viikon ruokavinkit

Viikon ruokavinkit

PEKONIPASTA FENKOLILLA. Kvinoaa voi tosiaan käyttää monipuolisesti eikä vain keitettynä lisukkeena. Viikon ruokavinkit
Haukea kuusenkerkällä

Haukea kuusenkerkällä

Lisukkeena hauelle tuoretta fenkolia sekä uusia perunoita. taas on uusien perunoiden puhtaiksi harjaaminen sekä fenkolin leikkaaminen
Punakaali-fenkolicoleslaw

Punakaali-fenkolicoleslaw

Lisukkeena tästä riittää noin kahdeksalle ruokailijalle. Omaan versiooni säädin tällä kertaa hieman lämpöä fenkolista, maustepippurista ja granaattiomenasiirapista
Pieni palanen juustoa fenkolihillokkeen kera

Pieni palanen juustoa fenkolihillokkeen kera

Tarjoa esimerkiksi juuston lisukkeena. Kuluneella viikolla muistin juustoautopäivän, ja suosituksesta ostin Mouhijärven herkkujuustolan Kuttu Willeä, jota sitten tarjoilin fenkolihillokkeen kera
Lampaanpaisti vihreillä vihanneksilla

Lampaanpaisti vihreillä vihanneksilla

Puhdista fenkoli sekä kevätsipulin varret. Aterian yhteydessä nautittiin lisukkeena myös duchesseperunoita, jotka unohdin tosin sisällyttää alla oleviin valokuviin
Keväinen parsa-fenkolisosekeitto

Keväinen parsa-fenkolisosekeitto

Lisukkeena tällä kertaa pannulla paahdettua siemensekoitusta sekä kevyesti freesattuja parsanuppuja. Fenkolia, ruohosipulia, pinaattia ja parsaa – näistä on tämä helppo keitto kasaan keitelty

Oula Hännisen ja Kari Aihisen menu

Sillit ja fenkoli. Tarjoa lisukkeena mallasleipää ja sinappikastiketta. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada ohueksi suikaleiksi/renkaiksi leikattujen fenkolien päälle

Merimiehen turskapata

Puhdista ja leikkaa purjo, porkkana ja fenkoli ohuiksi viipaleiksi. Tarjoa munakastike kalapadan lisukkeena