Tai no, yhden pienen peruslisäyksen sentään tein eli lisäsin joukkoon myös yhden kuivatun chilin. Chilejä tulee heiteltyä vähän ruokaan sun toiseen, koska vaikka niitä tulee käytettyä ahkerasti, on kaappien uumenissa vieläkin edellisvuoden chilisatoa
Selailtuani hetken suunnatonta reseptipinoani päätin kokeilla tomaattista kanapastaa - tällä kertaa ohjeessa alun perin olleet chili ja paprika jäivät pois, sillä niitä ei jääkaapista löytynyt
Lisää pilkotut sipulit sekä chili ja kurkuma ja paista hetken aikaa. n sitruunaisen kanapastan ohjeen. 450 g broilerin rintafileitätilkka öljyä paistamiseen1 salottisipuli1-2 valkosipulinkynttä (valkosipulin ystävät laittavat enemmän)ripaus chilijauhettakurkumaa (tai sahramia)2 dl kuohukermaa1 rkl kasvisfondianoin 2 cm pala pulleaa inkivääriä1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu2 rkl hunajaa2 dl ruuanlaittojugurttia (kuumuutta kestävää)suolaaparmesaania (50 -100 g)tuoretta basilikaafarfalle pastaa. 1-2 valkosipulinkynttä (valkosipulin ystävät laittavat enemmän)ripaus chilijauhettakurkumaa (tai sahramia)
Makeutta maapähkinästä ja kivasti lempeää tulisuutta chilistä sekä jalopenosta. Tulisuutta voi lisäillä tuuppamalla sekaan vähän isommin chiliä tai lisäämällä lopuksi cayennepippuria
Sopivasti napakan Jalopenon tai kunnollisen Habanerochilin lämpöön auttaa hienosti. Kanaa Iigorin tapaan, Peggyn pienestä punaisesta keittiöstä mutta nyt kanapastaa Iigorin tapaan
etualalla vasemmalla Kitaramiehen kanacurry, keskellä allekirjoittaneen Lähi-idän hunajainen appelsiini-aprikoosikana, jonka resepti löytyy tästä, vasemmalla ylhäällä Santun kanapasta ja ylhäällä oikealla Thaimaalainen kanapiiras
Lisää chilit. 2 chilipalkoa, pilkottuna. 2 chilipalkoa, pilkottuna. Heips. Välillä taas jotain ruokajuttua, kun innostuin testaamaan yhtä Oxygenin ohjetta