Tässä käytetty BBQ-kastike sai oikein paljon kehuja. Toimi myös niin, että kaikkea kastiketta ei käytetty lihan maustamiseen vaan osan jätin käytettäväksi esim
Tämä soosi sopii parhaiten porsaan ribseille,kassler vartaille ja kanalle. Ensimmäisenä vuoron saa hyvinkin perinteinen BbQ-kastike joka nimekseen tuttavallisesti "Redneck"
fi, paketissa tuli ulkofilettä, paahtokylkeä sekä kassleria. Posted by Marika in kastike, liha, viini. AvainsanatFarang, karamellikastike, kastike, possu, ruoka, Tomi Björck, valkoviini, viinisuositus
Kastike. Valmista kastike. 1,6 kg villisian etulapaa (1,5 kg porsaan kassleria ohjeessa). 1 rkl Worcestershire-kastiketta (käytin muuten ajatuksissni HP-kastiketta). Laita revitty liha uunivuokaan, lisää 2 dl valunutta paistolientä sekä kastike ja sekoita. 1,5 kg porsaan kassleria
Lusikoi kastikettakasslerin päälle ja annoksen ympärille. Kirsikkaviinissä marinoitua rakuunalla maustettua villisian kassleria ja tummaa villiriisistä valmistettua risottoa