Tässä käytetty BBQ-kastike sai oikein paljon kehuja. Toimi myös niin, että kaikkea kastiketta ei käytetty lihan maustamiseen vaan osan jätin käytettäväksi esim
Sosiaalisen kanssakäymisen ja hauskojen hetkien lisäksi kesyjen kokkaajien iltamista on jäänyt kouraan toki jo monta hyvää makumuistoa, joista yksi on tämä tujun mausteinen ja lämmittävä tomaattinen naudanlihakastike
valmistamaan kastiketta. Kun kastike on saanut muhia aikansa, laita tarjolle pastan. Tämän reseptin osalta tärkein on muistaa, että lihan pitää antaa marinoitua vähintään muutaman tunnin ajan
Tarjoa punajuuri-sianlihakastike keitettyjen perunoiden kanssa. *Kastike ei tarvitse välttämättä maitoa, sillä rasvainen sianliha antaa sille makua ja pehmeän koostumuksen
Valmista marinadikastike lihalle. Lisää kulhoon valkosipuli, inkivääri, sitruunaruoho, chili sekä seesamiöljy ja mausta marinadikastike vielä mustapippurilla sekä korianterinsiemenillä
Sekoita kastike mielellään tehosekoittimessa ja lisää suikaloitujen kasvisten joukkoon. Jos haluat salsasta enemmän kastikemaista voit sekoittaa joukkoon lisäksi vielä mangososetta
Jogurttikastike. Kun on marinoitu tarpeeksi, lihasuikaleista valutetaan ylimääräinen marinadi pois ja paistetaan joko kuumalla pannulla tai mieluummin hiiligrillissä kypsiksi