Kääntele kastike parsapalojen joukkoon ja anna maustua. Seesam-pähkinäkuorrutettu kuhafilee ja parsasalaatti on ihanan kevyt ruoka, joka sopii hyvin keväisiin juhliin
Kastike. Leikkaa kuhafileitä kahtia. Jos kastike on liian sakeaa, lisää nestettä. Kääntele kuhafileitä marinadissa ja anna maustua kylmässä vähintään neljä tuntia
Ennen tarjoamista kiehauta kastike uudelleen ja lisää maito. Maarianhaminalaisen ravintola Indigon reseptissä halstratut kuhafileet tarjotaan äyriäisvaahdon, sitruunaduchessen ja kevätkasvisten kanssa
Rakuunainen sinappi-kermakastike. Keitä täydellä lämmöllä kolmisen minuuttia, lisää kerma, vähennä lämpöä ja keitä vielä pari minuuttia, kunnes kastike sakenee
Kuhafileet ja pinjakastike Ruoka. Tee ensin kastike. Kastike. Australialainen Donna Hay on nyt 44-vuotiaana uransa huipulla, ja hänen yksinkertaisen raikasta ruokatyyliään ihaillaan kaikkialla maailmassa
Kun voi on alkanut vaahdota, pane kuhafileet pannulle. paistettua kuhaa, porkkanapyreetä, paahdettua kukkakaalia ja palsternakkaa ja tomaatti-mustaherukkakastiketta, keitettyjä perunoita tai perunagratiinia
Leikkaa kuhafileet sopivankokoisiksi suupaloiksi ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Sinihomejuustokastike antaa täyteläisen loppusilauksen, aivan fantastinen makuyhdistelmä