Poista kuhafileistä selkäruodot kahdella kalansuuntaisella viillolla. Laita keko perunamuusia lautasen keskelle ja asettele kuhafilee kauniisti sen päälle
kuhafileitä sitruunapippuria,tilliä, sormisuolaa. Eilen ollessamme Mumskun kanssa kiertelemässä kaupoilla, Mumsku kehui syöneensä kuhaa ruoaksi ja siitähän sitten alkoi minunkin tehdä mieli kuhaa ja iltapäivällä kotiinpäin tullessamme oli vielä kurvattava kaupankautta kyseistä herkkua hakemaan ja olihan se sen arvoista
Pähkinäinen ja hienostunut pinjakastike tekee kuhafileistä juhlavia. 500 g kuhafileitä. Leikkaa kuhafi leet ruodottomiksi ja levitä leivinpaperille odottamaan
400 g kuhafileetä nahan kera. 1. Leikkaa kala neljään osaan. Hiero paloihin akvaviitti, suola ja pippuri. Anna maustua 2 tuntia huoneenlämmössä muovikelmun alla
Tämä annos on uusinto parin vuoden takaa. Silloin juhla-aterian toinen osapuoli oli sen verran kuumeessa, että tunsi ruoan rakenteen suussaan, mutta ei maistanut mitään ☺ Yksinkertaisia perusmakuja ja lisukkeena hapokas caponata
Aivan kuten Max, minäkin paistan kuhafileet useimmiten pannulla, joko sellaisenaan tai leivitettynä. Mausta isot kuhafileet suolalla ja pippurilla, anna niiden maustua hetki