Kuharullat valkoviinissä reseptejä

Kuharullat

Kuharullat

1. Nypi kuhafileistä ruodot pois tarkasti. Jos fileet ovat isoja, puolita ne. Mausta fileet suolalla ja pippurilla, sivele niille puolet juustopurkin sisällöstä

Yrttitarhan kuharullat

Levitä kalafileet työlaudalle. Ripota kalan pintaan suolaa ja kauden yrttejä joko sekoituksena tai yhtä yrttiä kerrallaan
Kuharullat kasvisten kera

Kuharullat kasvisten kera

Kuharullat sopivat sekä arkeen että juhlaan. Huuhdo ja suikaloi kesäkurpitsa. Kuori ja suikaloi porkkanat

Tavallinen tiistai 2: tattirisottoa ja kuhafileetä

Syyskuinen tiistai jokunen viikko sitten huipentui kuharulliin vermuttikastikkeessa. No, ei eilinen sen huonompi tiistai ollut, kun ilta-ateriamme rakentui tattirisotosta ja paistetuista kuhafileistä
Juhlavat kuharullat arkiruoaksi

Juhlavat kuharullat arkiruoaksi

Laita kuharullat varovasti pannulle ja anna kypsyä liemessä 10-15 minuuttia fileiden paksuudesta riippuen

Kuharullat

1. Mausta kalafileet sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. 2. Mikäli käytät nokkosta tai pinaattia, kiehauta niitä tilkassa vettä parin minuutin ajan
Savuporoiset tai katkarapuiset kuharullat

Savuporoiset tai katkarapuiset kuharullat

Minulle savuporoisia ja Ukolle katkarapuisia kuharullia, kiitos. Savuporoiset ovat hiukan voimakkaamman makuisia ja katkarapuisista en tiedä, kun olen sellainen mereneläväallergikko, mutta Ukko tykkää kovasti
Kantarelli-kuharullat

Kantarelli-kuharullat

Huuhtele ja valuta pinaatit ja poista keskiruoti tarvittaessa. Lado pinaatinlehdet fileiden päälle. Kaada kantarellit kuumalle pannulle, anna nesteen haihtua, lisää voi ja sipulit

Pyhäinpäivän ateria halloween-ilmeellä

Siinä oli tehty kuharullat, mutta minusta tähän käy mikä tahansa valkoinen kala. Hu-huu…. Vaikka Pyhäinpäivä on muutakin kuin Halloween-juhlaa, on ihan kiva laittaa ruuaksi kurpitsaa eri muodoissaan

kuharullat

Laita kuharullat voideltuun uunivuokaan ja kaada valkoviini tai kalaliemi päälle. Uuni 200 asteeseen. Lado ruodottomat kalafileet vierekkäin työlaudalle ja mausta ne suolalla ja sitruunamehulla