1. Nypi kuhafileistä ruodot pois tarkasti. Jos fileet ovat isoja, puolita ne. Mausta fileet suolalla ja pippurilla, sivele niille puolet juustopurkin sisällöstä
Syyskuinen tiistai jokunen viikko sitten huipentui kuharulliin vermuttikastikkeessa. No, ei eilinen sen huonompi tiistai ollut, kun ilta-ateriamme rakentui tattirisotosta ja paistetuista kuhafileistä
1. Mausta kalafileet sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. 2. Mikäli käytät nokkosta tai pinaattia, kiehauta niitä tilkassa vettä parin minuutin ajan
Minulle savuporoisia ja Ukolle katkarapuisia kuharullia, kiitos. Savuporoiset ovat hiukan voimakkaamman makuisia ja katkarapuisista en tiedä, kun olen sellainen mereneläväallergikko, mutta Ukko tykkää kovasti
Huuhtele ja valuta pinaatit ja poista keskiruoti tarvittaessa. Lado pinaatinlehdet fileiden päälle. Kaada kantarellit kuumalle pannulle, anna nesteen haihtua, lisää voi ja sipulit
Siinä oli tehty kuharullat, mutta minusta tähän käy mikä tahansa valkoinen kala. Hu-huu…. Vaikka Pyhäinpäivä on muutakin kuin Halloween-juhlaa, on ihan kiva laittaa ruuaksi kurpitsaa eri muodoissaan
Laita kuharullat voideltuun uunivuokaan ja kaada valkoviini tai kalaliemi päälle. Uuni 200 asteeseen. Lado ruodottomat kalafileet vierekkäin työlaudalle ja mausta ne suolalla ja sitruunamehulla