laatumerkkinä tunnettu LeCreuset käyttää sitä emaloiduissa valurautapaistinpannuissaan. Pata on kapine, joka pysyy meillä keväästä syksyyn visusti kaapissa – paria pataleipää lukuunottamatta
Tämän paistin myötä silmissä alkoi siintää unelma ovaalin mallisesta LeCreuset - padasta. Ruskista paisti joka puolelta ja nosta pataan tai laakeaan vuokaan
Meillä Suomessa toki on aihetta ylpeilla Sarpanevan hienolla ja näyttävällä padalla mutta LeCreuset’n valurautainen, emaloitu Doufeu-pata on patojan pata
Meillä ei ole tagine pannua joten käytimme lecreusetluottopataa. Olen jo pitkään ajatellut taginen tekoa, kun pataruoat on muutenkin niin maukkaita ja usein myös helppoja valmistaa
Ihana LeCreusetpatakin tuli postissa . Juhannus meni oikein mukavasti. Sen verran voin sanoa, että se Larochen Chardonnay oli tosi makeaa, en siis tykännyt