Arki-iltana ei jaksa välttämättä väkertää keittiössä montaa tuntia, joten näin alkukesästä toimiva ratkaisu on paistaa pihvi ja viritellä yksinkertainen voi-sipulikastike varhaisperunoille
Kastike. Leikkaa lehtipihviliha suikaleiksi. Pidä kastike lämpimänä. Aseta pihvisuikaleet vihannesten päälle tarjoiluvadille ja kaada kastiketta päälle
Tänään mansikkavaahtiksen keittiössä itse tehtyjä lohkoperunoita, possun leikettä wieninleikkeeksi tehtynä, päälle paistettuja persikoita ja ihanaa bearnaisekastiketta
Pane lehtipihvit työtasolle ja mausta suolalla ja pippurilla. Valmista suurus jauhoista ja vesitilkasta ja lisää ne vähän kerrallaan, kunnes kastike on sopivan sakeaa
alkuruoaksi talon klassikko eli porotäytteinen avokado, pääruoaksi lehtipihvit kolmen kastikkeen kera rinnallaan maukkaudesta erityismaininnan ansaitsevat täytetyt uuniperunat sekä grillatut punasipulit ja ananakset, jälkiruoaksi perinteiset banaani-tähdeleivosnyytit eli toisin sanoen pappilan hätävarat grillissä valmistettuina
Heissan. Miten ensimmäiset 4 päivää on sinulta sujunut ja. olethan muistanut juoda tarpeeksi vettä. Vaikka yleensä en ole nauttinut aamupalaa, tuo aamusmoothie