Äidin tekemä pannari on paksua ja siinä on kämmenen kokoisia ilmakuplia sekä tumma rapea pinta. Suolaisten nakkipiilojen jälkeen piti tietenkin saada myös jotain makeaa, joten niinpä me laitoimme pikkuneidin kanssa essut päälle ja aloimme tehdä yhdessä pannukakkua
Tarjoa omenainen pannukakku sorbetin tai jäätelön kanssa. Kaada turvonnut taikina päälle ja kypsennä uunissa noin 20-25 minuutin ajan, jolloin pannukakka saa kauniin ruskean pinnan ja pohjasta tulee rapea
Pannukakku oli kuitenkin rakenteen puolesta onnistunut, nimittäin kuohkeutta riitti. Sain kutsun bloggaajien illalliselle uuten Jätkäsaaressa sijaitsevaan ravintola Skøguliin
päältä rapea, sisältä suussa sulavan pehmeä. Eilen valmistamani gluteeniton pannari on nyt tuhottu, mutta onnistuin silti nappaamaan kuvan viimeisestä palasesta ennen sen päätymistä parempiin suihin
Ripottele pinnalle raesokeria, koska se tekee pinnan rapeaksi. FINIdean valmistaa omia muhkeita omenalettuja pannukakun muodossa sain siltä komealta pikkupojalta, jonka mummo valmisti minun omenalettuja viime Juhannuksen aikana ja pikkupojan mielestä ne olivat Muumimamman pannukakkuja
Kokosin siis ateriaksi viskisavustettua hirvenpaistia, grillattua villisikaviskimakkaraa, viskismetanakastiketta grillattujen bataattien kanssa ja jälkiruoaksi grillissä paistettuja pannukakkuja viskijäätelöllä ja kuusenkerkkäsiirapilla
Kylmän ja myöhäisen kevään vuoksi saarikautemme alkoi tänä vuonna tavanomaista myöhemmin. Kätevä ystävineen oli kyllä käynyt laittamassa paikkoja kuntoon ja kalastelemassa parina aikaisempana viikkona, mutta minun virallinen saarikausi alkoi vasta toukokuun viimeisenä viikonloppuna
Laita uuni päälle 225 asteeseen. Vatkaa munat ja maito. Sulata voi ja sekoita se munamaitoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi