lisää toiseen raastettu parmesanjuusto, korppujauhot, suola, kuivattu rosmariini, mustapippuri. Söimme apukokin kanssa viime viikolla tätä parmesan-sitruunakuorrutettua kanaa, jonka mieletön kastike oli niin hyvää että eräs (en minä
tuoreita yrttejä kuten basilika, rosmariini, timjami. Sekoittele välillä, ettei kastike pala pohjaan. Kastike pitää olla myös tavallista paksumpaa, että se pysyy kurpitsan sisällä
Lisää kurpitsa ja rosmariini. 1 rkl rosmariinia. Lisää loput 2 kuppia maitoa, ja sekoita kastiketta, kunnes se on tasaista. Ripottele vielä kermajuusto ja leivänmurut vuoan päälimmäisiksi ja paista noin 20-30 minuuttia, kunnes kastike alkaa hieman kuplia ja leivänmurut ovat ruskettuneet. 1 rkl rosmariinia
rosmariinia. Kastike. Hiero morttelissa rosmariini ja suola ja ripottele ne linnunlihalle. Siivilöi kastike pieneen kasariin, yritä kuoria kaikki mahdollinen rasva pois
Lisää punaviini, rosmariini ja timjami. Tein siis paahdettuja valkosipuleita, parmesanmuusia ja uunikirsikkatomaatteja ankan kaveriksi plus punaviinikastiketta maku
Sekoita kulhossa lohkojen joukkoon oliiviöljy, suola, mustapippuri, hunaja sekä rosmariini. Sekoita kastikkeen ainekset pienessä kulhossa ja kaada kastike salaatille
Fenkolinsiementen sijaan myös rosmariini (tai maustepippuri) käy hyvin. Kastike. Säästä hieman keitinnestettä ja ohenna sillä tarvittaessa kastiketta - se antaa myös lisää väriä
Rosmariini-hunaja juurekset. Suklainen punaviinikastike. Rosmariini-hunaja juurekset. Siivilöi kastike. Tässä vaiheessa voit tarvittaessa hieman suurustaa kastiketta esimerkiksi Maizenalla
rosmariinia. Tarjolla oli paahdettua ankanrintaa, karpalokastiketta ja uunijuureksia. Hiero morttelissa rosmariini ja suola ja ripottele ne lihan päälle