Mausta sipuliseos hunajalla ja etikalla. Ruusukaali, tuo pikkuruinen söpöliini, mikä nostattaa tukan pystyyn jo pelkästä muistelusta miltä se tuoksuu ylikypsennettynä, sissus siunakkoon
Paistetut ruusukaalit sopivat lammaslihapullien lisukkeeksi. Kuumenna voi pannulla, lisää kaalit ja salvianlehdet, valuta päälle hunaja ja paista kaaleja, kunnes ne kuumenevat läpeensä ja saavat vähän väriä pintaansa
Ruusukaalinlehtisalaatin lisäksi paistoin potkien kylkeen hunajalla ja timjamilla maustetetut porkkanat sekä surautin sileäksi värinsä puolesta mainiosti pääsiäiseen sopivan keltajuurisoseen
Lisäkkeeksi sopivat esimerkiksi perunamuhennos ja hunajaisetruusukaalit. Ankka kannattaa leikata hunajaisen kastikkeen päällä, jolloin pinta saa hyvän mausteisen maun
Lisää joukkoon hunaja, pippuri ja viilennetyt kasvikset. Lisää ruusukaalit. Kuumenna ruusukaali-mustajuurilisäkettä välillä käännellen, kunnes ne jälleen lämpenevät
Siisti ruusukaalit eli poista uloimmat lehdet ja puolita kaalit. Kääntele lopuksi joukkoon sydänsalaatti ja mausta suolalla, mustapippurilla ja hunajalla
Lisää joukkoon hunaja, pippuri ja viilennetyt kasvikset. Lisää ruusukaalit. Kuumenna ruusukaali-mustajuurilisäkettä välillä käännellen, kunnes ne jälleen lämpenevät