Herkullisista suppilovahveroista syntyy myös kastike. Ihanat syysviikonloput ovat houkutelleet sienestäjät metsiin ja suppilovahveroita on kertynyt parhaimmillaan korikaupalla
Kastike ei taaskaan ole oikea kastike, koska sitä ei suurusteta vaan se on lihanmehu, ns. Isälle isänpäivänä tarjoillaan Dijonsinapilla ja suppilovahveroilla kuorrutettua hirvipaistia, silkkistä maa-artisokka sosetta ja kermassa haudutettua mangoldia isälle
Jujuna tässä on kuivatut suppilovahverot, jotka jauhetaan huhmareessa hienoksi jauheeksi. Kerran maistoin kaverin annoksesta korvasienikastiketta joka oli ihanaa, toisella kerralla sama kastike maistui mättäälle, eli sille mille sieni pahimmillaan maistuu
Samalla kun kastike keittyy kasaan, keitä pasta. Omia sieni suosikkeja kun miettii, niin ensimmäiseksi tulee mieleen kanttarelli, suppilovahvero, mustatorvisieni, ja tietenkin herkkutatti
Hieman lisää maa-artisokista voit lukea reseptistäni suppilovahveroilla kuorrutettu hirvenpaisti. Sinappina käytin karkeata ei liian makeata, eikä liian tulista sinappia, samaa kuin reseptissäni hovimestarikastike, mutta voit myös käyttää karkeata vanhanjana Dijonsinappia, jos sitä kaupasta löytyy