Nuiji vasikanfileet nyrkillä tai lihanuijalla. Mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista fileet molemmin puolin, ripottele pinnalle jauhoja, lisää viinit ja hauduta kannen alla 10 minuuttia, kunnes liha on mureaa
Tarjoa saltimboccaallaromana rosmariiniperunoiden kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna puolet voista pannussa ja paista pihvejä molemmilta puolilta noin 2 minuuttia
Anna Del Conten mukaan vasikan saltimboccaallaromana tehtiin alun perin kääryleenä. Kaada laakealle lautaselle vehnäjauhoja, mausta jauhot suolalla ja mustapippurilla
Listalta löytyy meillä Suomessakin tunnettuja ja suosiota saavuttaneita herkkuja, kuten saltimboccaallaromanaa, vasikanmahalaukkua roomalaiseen tapaan (sisäelimet ja ruhon vähemmän arvostetut osat ovat erittäin perinteisiä ja tyypillisiä raaka-aineita roomalaisessa keittiössä) ja myös ihanaa paprika-kanaa, jonka ohje on tässä alla
SaltimboccaallaRomana. Yksi Rooman vanhimmista ravintoloista La Campana, tarjoilee saltimbocca-suosikkini sienien kera (ai funghi) - tämänkin annoksen kanssa on ehdottoman tärkeä fare la scarpetta, eli pyyhkäillä herkullinen kastike lautaselta suuhun leivänpalaa apunaan käyttäen