Tässä hieman juhlavampi suppilovahverokastike, joka toimii niin lihalle, riistalle, kuin kalallekin. Vaikka tässä kastikkeessa on käytetty kahtakin eri alkoholia, on niiden tarkoitus vain tuoda hienoja aromaattisia vivahteita kastikkeeseen, ei peittää sienen omaa hienoa makua, joten älä “lotraa” liikaa alkoholia kastikkeeseen
Tietysti raikkaan metsäisisä ja riistalihalle sopivia suppilovahveroita kermaisessa kastikkeessa ja hasselbackin perunoita maalaistyyliin, eli kuori päällä
Suppilovahverokastike sorsalle. Saimme serkultani pari valmiiksi paloiteltua sorsaa, koska olimme kesällä auttaneet häntä rakentamaan sorsastuskoppia mökillemme
kantarelli-kesäkurpitsarisotto, kantarellignocchit ja suppilovahverokastike. Vein töihin osan saamistani suppilovahveroista, sillä pieni pakasteemme suorastaan pullistelee jo kesän antimien takia
Maksapihveille kaveriksi sopii kermaisen salvia-kermakastikkeen sijaan muun muassa makeutettu puolukkamurska, puolukkahillo, ruskistetut sipulit (kuten jauhemaksapihveille kanssa valmistin) tai suppilovahverokastike
Tarjoile lisäkkeenä suppilovahverokastiketta ja kauden vihanneksia. Vaikka moni vannoutunut lihansyöjä pitäisikin kasvispöperöiden mausta, usea tuntuu kaipaavan sitä lihalle ominaista suutuntumaa