Karjalanpiirakat ovat tuttuja jokaiselle suomalaiselle ja tietysti tänä päivänä niistä löytyy monia einesversioita ja puolivalmisteita, joita melkein kaikki kahvilat tai ravintolat käyttävät
Hmm. Saksalainen ei ole se keittiö, josta puhuttaessa vesi nousee erityisemmin kielelle. Mieleen tulevat makkara ja olut, hapankaali, perunat sekä pretzelit, lähes kaikki asioita jotka eivät houkuttele minua oikeastaan laisinkaan
Ensin paistettiin kuumaa uunia vaativat ruuat, kuten karjalanpiirakat, sitten esimerkiksi limput ja aivan viimeisenä uuniin laitettiin muhimaan karjalanpaisti
Rakkaudella rypytetty rönttönen on kaikkea muuta kuin pikaruokaa. Peruna, puolukka ja ruis antavat maun perinneherkulle, jonka valmistus onnistuu aloittelijaltakin
Näin sen sanottua totean että nämä karjalanpiirakat olisivat sopineet parhaiten maanantaina julkaistaviksi, silloin kun oli Kalevalan päivä, ja samalla suomalaisen kulttuurin päivän mutta mitä teet kun aikataulut eivät ole sopineet yhteen ennen kuin ne sopivat yhteen
Karjalanpiirakoille on todennäköisesti niin monta erilaista ohjetta kuin tekijääkin. Tämä ohje varmaan käännyttää kaikki entisaikaiset karjalaismammat haudassaan, koska karjalanpiirakoiden leivontaan pitäisi käyttää pulikkaa eikä kaulinta tai yleiskonetta