Nyt tarjolla olisi lampaanulkofilettä, jonka paistoin sellaisenaan ilman marinointia, pannulla. Harjoittelin pääsiäislampaan tekoa ja tänä vuonna eri tapaan kuin aikaisemmin
Uusia makuja lampaan viulun sijaan saa täytetetystä karitsan ulkofileestä parsan kera. Pääsiäisen kunkku on lampaanviulu, jonka useimmiten valmistan karitsanviulusta
Kastike. 1 kg lampaanulkofileetä. 1. Laita liha kulhoon, sekoita marinadi ja kaada lihan päälle. Laita jääkaappiin vähintään 6 tunniksi, kääntele välillä
Usein villan maku myös sekoitetaan lampaan lihaan, johon se tavallaan kuuluu. Vaikka käytän ohjeessa hirven sisäfileetä, tässä voisi olla myös hirven ulkofileetä tai miksei hirven paistiakin
Leikkaa karitsan ulkofileet pitkittäin halki, niin että jäävät toisesta reunasta kiinni. Vaikka kuulostaa siltä, että täytetyt lampaanfileet on vaikea valmistaa, niin ei ole
Melkein hävettää tunnustaa miten paljon lauantaina tuli syötyä lihaa, kun alkuruuaksi oli porotaria ja pääruuaksi pistaasikuorrutettua lampaanulkofilettä ja munakoisopyrettä