Kolme raaka-ainetta ja sinulla on upean samettinen mauste vaikka kalan tai kinkun seuraksi. Yksi porsaanlihan onnistumiseen ja makuun oleellisesti vaikuttava tekijä on suolaus
Kolme raaka-ainetta ja sinulla on upean samettinen mauste vaikka kalan tai kinkun seuraksi. Yksi porsaanlihan onnistumiseen ja makuun oleellisesti vaikuttava tekijä on suolaus
näkyy kuitenkin vielä kinkun maussa, suolaus edelleen ykkönen. Joulupyhien sijoittuminen kalenteriviikkoon ja hävikkiajattelu myös sanelevat kinkun kokoa
kinkussa on tasoittuu ja saat tasasuolaisen mehevän kinkun. ja suolaus on taatusti kohdallaan. Voitele kinkun pinta hunajasinapilla ja ripottele päälle korppujauhoja
kinkussa on tasoittuu ja saat tasasuolaisen mehevän kinkun. ja suolaus on taatusti kohdallaan. Voitele kinkun pinta hunajasinapilla ja ripottele päälle korppujauhoja