Sivupalkissa Kategorialuettelossa kääretortun kohdalla on vain yksi resepti koko mun blogihistorian ajalta, eikä se itse asiassa ole edes oikea kääretorttu, se on marenkirulla
Sopiva koostumus on "ei liian paksu tai liian löysä". Kääretorttupohja. Levitä mousse kääretorttupohjan päälle ja ripottele lisäksi molempiin pohjiin vadelmia
Pohja on paksu ja hieman mureneva, kuten pitääkin. Lopputuloksena oli elämäni kuohkein ja upein kääretorttu, eli Terhillä oli todellakin hallussaan avaimet täydelliseen kääretorttupohjaan
(tarkemmat ohjeet täältä) (Itselläni meni tuo pohja vähän pihalle, kun meillä ei ollut tarpeeksi leveää peltiä, niin tein sitten sen pohjan liian kapeaan peltiin ja siitä aivan liian paksu
Sulata rasva paksupohjaisessa kattilassa ja lisää vehnäjauhot, sekoita tasaiseksi, älä ruskista. leivinpaperi irtoaa hyvin kypsästä pohjastaMinulla meni noin neljä tuntia kuuden kääretorttupohjan paistamiseen, uuni oli koko ajan tehokkaasti käytössä ja kuudennen pohjan mennessä uuniin olin aloittamassa jo seitsemättä, kun älysin lopettaa, niin sujuvaksi homma äityi loppua kohden
Kuorrutetta tuli paksu kerros, koska ohuempi olisi hajonnut. Kääretorttupohja hillolla. Kauli taikina jauhotetulla pöydällä muutaman millin paksuiseksi, ota muotilla pipareita ja lasettele leivinpaperoidulle pellille
Mittaa lakutoffeet ja kerma paksupohjaiseen kattilaan. Kääretorttupohjaa. 2 × unelmakääretorttupohja intiaanisokerista, ohje löytyy täältä. Kauli lakritsimassa silikonisen alustan päällä 3 mm paksu ja niin iso, että se ylettää ainakin 2-3 cm kakun alareunan yli (kakun halkaisija kannattaa mitata, jotta massasta osaa kaulia tarpeeksi ison). 3 mm paksu ja niin iso, että se ylettää ainakin
Resepti on otettu eräästä Australialaisesta leivontakirjasta ja olin huomannut jo maassa ollessani, että mutakakusta puhuttaessa kakku on yleensä paksu ja tiivis, kun Suomessa on tottunut, että mutakakku on ohutpohjainen ja keskeltä lähes valuva