Lisää loppu voi, parmesaani ja tilkka sherryä. No, ei eilinen sen huonompi tiistai ollut, kun ilta-ateriamme rakentui tattirisotosta ja paistetuista kuhafileistä
kuhafilee ja äyriäispata. maistui lisäksi voimakkaasti parmesaani ja – yllätys – piparjuuri. Lohicarpaccion maustaa piparjuurimajoneesi ja viinisuolaheinä
Tarjoile risotto kuhafileiden ja sitruunalohkon kanssa. Jonkin koulukunnan mukaan parmesaania ja mereneläviä ei tulisi laittaa samalle lautaselle, mutta minun makuuni niiden yhdistelmä sopii varsin hyvin
Kun kerma on imeytynyt lisää vielä voi ja parmesaani. Kuhafileet. 4 kuhafilettävoitasuolaapippuriaPoistakuhafileistä ruodot. Paista kuhafileitä kuumalla pannulla 1 minuutti per puoli
Parmesaanipaneroitua kuhaa, paahdettuja puikulaperunoita ja yrtti-kaprissalsaa on pyhäpäivän herkku. Mittaa laakealle lautaselle korppujauhot ja sekoita joukkoon raastettu parmesaani sekä salvia
Annostele risottoa lautasille ja aseta päälle kuhafile. silppua sipulit ja varsiselleri, raasta parmesaani, raasta parmesaani ja sitruunan keltainen osa kuorta, pilko hieman siitakesieniä, murskaa hieman korianterin- ja fenkolinsiemeniä, silppua tuoreet yrtit
Se taisikin jäädä viimeiseksi pidemmän kaavan kokkaukseksi hetkeen – sen valmistamisesta on jo puolitoista kuukautta ja lukuun ottamatta minuutissa paistettua kuhafilettä en ole kokannut tänä aikana sen enempää kuin lämmittänyt pakastekeittoja ja muita pakasteaterioita, keittänyt mikropuuroa ja repinyt salaatinlehtiä
Suolaa kuhafileet vatsapuolelta. 150 g puhdistettua kuhafileetä per ruokailija. Josen kinuski-valkosuklaakakku sopii ystävänpäivään 150 g puhdistettua kuhafileetä per ruokailija