Chutney. Chutney. 1. Sekoita viini, soija, oregano ja suola, puserra liemeen valkosipuli. Sivele marinadia lihaviipaleiden kummallekin puolelle ja anna marinoitua tunnin
Chutney. Tarjoa kala vastakeitetyn riisin, chutneyn ja limetin kanssa. Chutney. Anna chutneyn poreilla miedolla lämmöllä 20 minuuttia, kunnes se paksunee
Tarjoile chutneyn kera. mangochutneytä. 1. Kuutioi juurekset, kasvikset ja kana pieniksi kuutioiksi. 2. Paista purjo, porkkana, peruna ja palsternakka voi-öljyseoksessa kunnes ne ovat juuri ja juuri pehmeitä
1. Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat. Pane broilerit isoon kattilaan ja täytä se vedellä. Lisää sipuli- ja porkkanapalat, valkopippurit, laakerinlehdet ja yksi ruokalusikallinen suolaa
1. Huuhtele erillään linssit ja riisi. Valuta huolellisesti. Lämmitä kattilassa öljyä niin kauan, että se sihahtaa, kun heität joukkoon yhden maustesiemenen
Chutney. Chutney voidaan tarjoilla lämpimänä tai kylmänä. Jaa salaatinlehdet ja sellerisiivut neljälle lautaselle, nosta päälle kanapalat ja lusikoi ylle chutneyta
Levitä leivän päälle luumuchutneyta, laita chutneyn päälle salaatinlehti sekä tomaattiviipale ja asettele kanan rintafileeviipaleita koko leivän pituudelta